Jump to content
Sign in to follow this  
willybgood

No Sound since update.

Recommended Posts

Good Evening,

     Since running the newest patch (on October 4th)I havent had sound in game no narrations, or music, or SFX. I bought the game straight from the site and I have

deleted and reinstalled since coming up with this issue. 

 

Edit: Also nothing else on the system giving me sound issues.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're running on our native launcher, not on Steam, correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good evening,

 

I am in the same situation, I do not have any sound at all and I installed the game on Steam...

 

Any help would be appreciated. I noticed that iTunes was not reading the musics for a while I switched to using Direct Sound instead of Windows default sound and now it is working too. All my games, videos etc do not have sound issue...

 

Best regards,

 

Erencius.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Erencius, could you give some more details please?

 

What happens when you tweak with the audio controls in the settings?

Does sound not exist at any point in the game? Menu? Loading Screen? In game? Sound effects? Music?

 

Could you please start the game, and then upload the log folder that is created. It is located here:

 

Settings & Log file folder
C:\Users\<user>\AppData\LocalLow\Crytivo Games Inc\The Universim

 

Just compress and upload the whole log folder. Hopefully that will give us some insight. I would also recommend you verify your systems cache integrity by right clicking the Universim in the games list on the left, going to properties>local files> Verify integrity and see if that does anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×